Over ons

Het rust- en het ruimtegevoel willen wij niet alleen voor ons zelf houden. Wij willen het graag met je delen tijdens je vakantie. Voor het hoogseizoen is een vakantie op domaine 'Moulin du Coupied' dan ook een aanrader. Zeker voor mensen met jonge kinderen gezien de ligging van het zwembad op 25 meter van de gebouwen en de dieren op het terrein. Een fantastische ervaring getuige de vele positieve reacties.

Het rust- en het ruimtegevoel van de Auvergne

Voor de senioren en de mensen die even stoom af willen blazen is dit domaine ook een goede plaats. Een weekend of week in het voorseizoen wanneer de natuur ontwaakt, het jonge groen ontluikt en de tuin zijn kleuren begint te tonen, is het hier met de vele zangvogels (nachtegalen), kikkergekwaak, de geboorte van lammetjes, jonge eendjes en veulentjes een ware verademing. Ook het naseizoen heeft zo zijn eigen charme. In de bossen, getooid in herfstkleuren, zijn volop eetbare paddenstoelen te vinden en onder begeleiding van een gids is 's nachts in het bos de bronstroep van de herten te horen. Zo indrukwekkend dat je dit je leven lang niet vergeet. In de winter zijn voor de sportievelingen op één uur rijden in Clermont-Ferrand goede betaalbare skipistes te vinden. Voor meer informatie over de omgeving, de bezienswaardigheden en de activiteiten verwijzen wij je graag naar de bovenliggende pagina's.

Behoefte aan rust? Kom naar Auvergne 

Behoefte aan rust? Weg van de stress van alle dag? Lui mogen zijn? Fietsen of wandelen in de prachtige natuur? Genieten van de schaapjes in de wei? Paarden in het weiland zien grazen? Watervogels in de vijver zien drijven? Wanneer dit alles je aanspreekt, zijn de vakantiehuizen op 'Moulin du Coupied' een goede keuze.

Met vriendelijke groet,

Familie Van Doorn

telefoon: 0033 470 66 39 28 (vast) - 0033 674 33 99 59 (mobiel) 
e-mail:  info@moulinducoupied.com