Activiteiten op Moulin du Copied

Activiteiten op Moulin du Coupied

Zwemmen

Bij Moulin du Coupied zijn volop zwemmogelijkheden Wij beschikken over een groot zwembad (5x10 m) dat volledig is uitgerust. Zo beschikt het zwembad over een tweetal zonneterrassen en een schaduwterras maar ook een douche is beschikbaar. Een goede plek dus om tot rust te komen of gewoon een aantal baantjes te trekken. Mocht je liever een natuurlijk bad nemen. Dat kan op een paar kilometer afstand in het meer van Vieure.

Paardrijden

Met je eigen paard naar Moulin du Coupied? Dat kan, er zijn voldoende stallingsmogelijkheden. Wegens de strenge Franse wetgeving zijn de paardrijlessen verhuisd naar maneges in de omgeving zoals bij onze buren van het Chateau. Ook kun je je kind een ponyritje laten maken op onze Shetlandpony 'Rosalie'. Mocht je beschikken over een rij-bewijs, dan kunnen wij het paardrijden verder bespreken.

Voederen van paarden en kleinvee

Op Moulin du Coupied bestaat er een mogelijkheid onze dieren - onder begeleiding - te voederen. Mocht je graag 'een rondje' willen maken met ons, vraag het! We helpen je graag verder.

Wandeltocht Moulin du Coupied

Enkele jaren geleden hebben wij een wandelroute rondom Moulin du Coupied uitzet. Je zult je verwonderen over het natuurschoon dat je tijdens deze wandeling tegenkomt. De routebeschijving is terug te vinden in onze vakantiewoningen.

Picknick

Tijdens de wandeltocht rondom Moulin du Coupied kunt je een Picknickmand meenemen.
Op deze manier zijn jullie in de gelegenheid om tijdens de wandeling een picknick in te plannen.

Op ons terrein vindt u verder een grote speelweide, terrasjes in de zon en in de schaduw, picknicktafels en een piste de petanque. Voor de kleintjes zijn er bovendien schommels en een trampoline te vinden op het speelveld.