Vakantiehuizen

Molen

Ligging

Gîte 'De molen' bevindt zich midden in de siertuin, vijftien meter van het zwembad. De gîte bezit nog vele authentieke details. Het is royaal van opzet (ruim 85 m2) en heeft een eigen privé terras van 75 m2.

Indeling

In de gîte bevindt zich een gezellige woonkamer met zithoek, openhaard en televisie (Astra sateliet). Daarnaast vind je een royale keuken met oven, magnetron, wasmachine en afwasmachine. En vind je er een volledig ingerichte badkamer met douche, en badmeubel en een apart toilet. Vanuit de woonkamer bereik je twee grote slaapkamers waarvan één met tweepersoonsbed (160x200cm) en een met twee eenpersoonsbedden. Naar behoefte kan deze eenvoudig worden uitgebreid tot drie slaapplaatsen.

De woonkamer en slaapkamer bieden door middel van openslaande deuren toegang tot het privé terras. Voor de rustige zomeravond is een barbecue aanwezig. 'De molen' is een sfeervol ingerichte gîte met een grote afgesloten tuin en diverse terrassen. De gîte is zeer rustig gelegen op een 10 hectare groot terrein met veel dieren in een prachtige natuur. Het bevindt zich vlakbij beschermde natuurgebieden en kuuroorden, ideaal voor rustzoekers!

Prijzen

Zomerarrangement 1 juli/1 september

12 dagen

€1398

Meivakantie en Pinkstervakantie

Per week

€599

Meivakantie en Pinkstervakantie

Per dag

€80

Laagseizoen 

Per week

€499

Laagseizoen 

Per dag

€75

Schoonmaak

€50