Actueel

Zonvakantie in september

Wanneer je van het platteland van Frankrijk houdt en een echt ontspannen vakantie wil, dan is het huren van een gîte een goed idee. Nergens is het beter om te proeven van de Franse levensstijl, het mooie landschap en de voortreffelijke keuken dan tijdens een vakantie in een gîte. Wil je in de maand september nog op vakantie? Niet te ver van Nederland tegen een gunstige prijs en verzekerd van mooi weer? Boek dan een gite op Moulin du Coupied. Mail ons voor een speciale aanbieding info@moulinducoupied.com
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In 2017 presenteerde Moulin du Coupied zijn digitale nieuwsbrief. Met deze e-mailnieuwsbrief willen we gasten, oudgasten, vrienden, relaties en andere geïnteresseerden met regelmaat informeren over nieuws en ontwikkelingen op Moulin du Coupied en de regio. Ook benieuwd wat deze nieuwsbrief je te bieden heeft? Schrijf je in en ontdek het.
Lees meer

Moulin du Coupied verwelkomt vele nieuwe gasten

Recent mochten we het verhuurseizoen 2018 openen. Moulin du Coupied mag zich ook dit jaar weer verheugen in een grote belangstelling. Met name jonge gezinnen met kinderen die dichtbij een zonzekere bestemming zoeken boeken een vakantie op Moulin du Coupied. Voor dit jaar hebben wij de keuken geupdate in de Molen. Wij zijn erg trots op het resultaat. Verder zijn er vele andere voorbereidingen getroffen om Moulin du Coupied klaar te maken voor het nieuwe verhuurseizoen. Kortom er wordt alles aan gedaan om er ook in 2018 voor te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. 
Lees meer

Nieuwsbrief nummer 5 verzonden

Vanaf 2015 komt Moulin du Coupied regelmatig uit met een digitale nieuwsbrief. Zo ook net voor de feestdagen. Met deze e-mailnieuwsbrief informeren we gasten, oudgasten, vrienden, relaties en andere geïnteresseerden met regelmaat over nieuws en ontwikkelingen op Moulin du Coupied en de regio. Met een openratio van ruim 75% blijken we in een behoefte te voorzien. Ook benieuwd wat deze nieuwsbrief je te bieden heeft? Schrijf je in en ontdek het.  
Lees meer

Fijne kerstdagen en een mooi 2018

Aan het einde van het jaar is het voor velen tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. Wij kijken in elk geval met veel genoegen terug op een mooi vakantieseizoen. Bijzondere, leuke, gelukkige, plezierige en enthousiaste bezoekers hebben ons veel goed gedaan. Dank daarvoor. Wij wensen jullie allemaal een fijne Kerst en een gelukkig, zonnig, vrolijk en goed 2018 toe.  
Lees meer

Kick off seizoen 2017

Recent mochten we het verhuurseizoen 2017 openen. Moulin du Coupied mag zich ook dit jaar weer verheugen in een grote belangstelling. Met name jonge gezinnen met kinderen die dichtbij een zonzekere bestemming zoeken boeken een vakantie op Moulin du Coupied. Voor dit jaar hebben wij twee ruimtes (woonkamer en slaapkamer) verbouwd in de Molen. Wij zijn erg trots op het resultaat. Verder zijn er vele andere voorbereidingen getroffen om Moulin du Coupied klaar te maken voor het nieuwe verhuurseizoen. Kortom er wordt alles aan gedaan om er ook in 2017  voor te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. 
Lees meer

Nog 2 weken beschikbaar in zomer 2017

Ik de zomerperiode hebben we nog twee weken beschikbaar.  Het betreft de laatste week van juni in de Molen en  de tweede week in juli in het Molenaarshuis. Wie maakt ons los? Neem contact met ons op via info@moulinducoupied.com
Lees meer

Fijne kerstdagen en een mooi zonnig 2017

Aan het einde van het jaar is het voor velen tijd om terug te kijken op het jaar dat achter ons ligt. Wij kijken met bijzonder veel plezier terug op een mooi vakantieseizoen. Bijzondere, leuke, gelukkige, plezierige en enthousiaste bezoekers hebben ons veel goed gedaan. Dank daarvoor. Wij wensen al onze bezoekers maar ook onze online-bezoekers een fijne Kerst en een gelukkig, zonnig, vrolijk en goed 2017.
Lees meer

Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief

Vorig jaar presenteerde Moulin du Coupied zijn digitale nieuwsbrief. Met deze e-mailnieuwsbrief willen we gasten, oudgasten, vrienden, relaties en andere geïnteresseerden met regelmaat informeren over nieuws en ontwikkelingen op Moulin du Coupied en de regio. Ook benieuwd wat deze nieuwsbrief je te bieden heeft? Schrijf je in en ontdek het.
Lees meer

Nog aantal weken beschikbaar op Moulin du Coupied

Momenteel hebben wij nog een aantal vakantieweken op Moulin du Coupied beschikbaar. Van 3 tot en met 17 september is de Molen nog beschikbaar en van 27 augustus tot en met 1 september en van 10 tot en met 17 september hebben wij het Molenaarshuis nog beschikbaar. De Molen huur je vanaf 400 euro per week en het Molenaarshuis vanaf 450 euro. Mocht je interesse hebben, dan zien wij graag een mail tegemoet op info@moulinducoupied.com
Lees meer

Moulin du coupied

Lieu-dit Coupied
03160 Ygrande
0033 470 66 39 28 (vast)
0033 674 33 99 59 (mobiel)
info@moulinducoupied.com
Mogelijk gemaakt door Webnode