Te zien

Attracties

Le Pal, Dompierre-sur-Besbre

Le Pal is een park met unieke attracties. De originaliteit van het park is overal op het 23 hectare grote terrein terug te vinden. Het park, in het hart van een van de mooiste regio's van Frankrijk, bezit meer dan 25 spectaculaire attracties voor het gehele gezin. Daarnaast is er een dierentuin meer dan 500 verschillende dieren van vijf verschillende continenten.invullen...

Vulcania, Saint-Ours-les-Roches

Aan de rand van 'du Parc Naturel Régional des Volcanes d'Auvergne', 15 km van Clermont-Ferrand, bevindt zich het attractiepark Vulcania. Een bijzonder en educatief park voor de gehele familie.

Le Volcan de Lemptégy, Saint-Ours-les-Roches

In een krater van een vulkaan afdalen? Het kan in de Allier. Tegenover Vulcania kun je met een trein afdalen in de krater van een gedoofde vulkaan.

Adventure Extreme park , Saint Clement

In St. Clement is het Adventure-Extreme park terug te vinden. Hoog in de bomen zijn diverse parcoursen uitgezet. Er is een blauw tot en met een zogenaamd zwart parcours uitgezet, waarmee je zelfs de rivier oversteekt. Tevens is er een kinderparcours terug te vinden. Quadrijden behoort in het Adventure- Extreme park ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je in het naastgelegen stuwmeer ook waterfietsen, kanoën en roeien.
Lees meer: https://www.moulinducoupied.com/bezienswaardigheden/attracties/