Moulin du Coupied weer beschikbaar en bereikbaar

20-06-2020

Nederlanders mogen vanaf 15 juni weer op vakantie naar Frankrijk. Dat werd vorige week zaterdagmiddag bekendgemaakt in een officiële verklaring van de ministers van Buitenlandse Zaken en Binnenlandse Zaken in Frankrijk. Daarmee is het ook weer mogelijk om af te reizen naar Moulin du Coupied.

Reisbeperkingen Frankrijk opgeheven
Volgens de verklaring worden vanaf 15 juni (00.00 uur) alle reisbeperkingen op de grond, in de lucht en op zee naar Frankrijk opgeheven. Voor een vakantie naar Frankrijk zijn vanaf dan geen speciale verklaringen meer nodig. Volgens de verklaring van de ministers van Buitenlandse Zaken en Binnenlandse Zaken gaat de situatie terug naar zoals die vóór 18 maart bestond.

Genieten vanaf 15 juni
Vanaf 15 juni kunnen al onze gasten dus weer genieten van al het moois dat de Omgeving van Moulin du Coupied en Moulin du Coupied zelf te bieden heeft. Houd er wel rekening mee dat - als je buiten de poorten van Moulin du Coupied komt - het wel iets anders is dan 'normaal'. Cafés en restaurants weer open, dus je kunt gewoon weer een kopje koffie met een croissant bestellen, op een terras. Maar we moeten ons allemaal aan nieuwe hygiëne regels houden. We moeten afstand houden.