Actueel

Kerstgroet

Wij wensen jullie vanuit het echte Franse land een fijne Kerst en een gelukkig, zonnig, vrolijk  en goed nieuwjaar toe. Graag tot ziens op Moulin du Coupied. Ook in 2009!
Lees meer

De herfst beleven in het oudste eikenbos van Europa

In Forêt de Tronçais (waar recent de Tour doorheen reed) kun je heerlijk wandelen en mountainbiken is een prachtig stukje natuur. De manier om dit prachtige stukje natuur te ontdekken. Forêt de Tronçais is een kleine 30 kilometer verwijderd van Moulin du Coupied. Wil je het ontdekken? Wij hebben momenteel nog een ruime beschikbaarheid van vakantiewoningen in de herfstperiode met een vanafprijs van 400 euro per week. Vraag vrijblijvend meer informatie via info@moulinducoupied.com. Wij helpen u graag.
Lees meer

Goedkoop vliegen op Limoges

Vliegen op de luchthaven van Limoges is nu meerdere malen per week mogelijk vanaf 5 euro (voor meer informatie verwijzen wij graag naar www.ryanair.com). De luchthaven van Limoges is een kleine anderhalf uur rijden vanuit Moulin du Coupied. Autoverhuur is mogelijk op de luchthaven van Limoges. Kortom een mooie mogelijkheid om ene korte break op Moulin du Coupied in te plannen.
Lees meer

Moulin du coupied

Lieu-dit Coupied
03160 Ygrande
0033 470 66 39 28 (vast)
0033 674 33 99 59 (mobiel)
info@moulinducoupied.com
Mogelijk gemaakt door Webnode