Actueel

Verken Frankrijk per fiets

Verken de rust, ruimte en bezienswaardigheden van het Franse platteland. Hoe kan dat beter dan op de fiets! De Allier (Auvergne)Frankrijk is één van de meest geschikte landen voor mooie fietsvakanties. De rustige, bijna altijd geasfalteerde, plattelandsweggetjes kronkelen door de landerijen, bossen, langs rivieren, door dorpen, stadjes en langs kastelen en (Romaanse) kerken, zo merkt je dat fietsen in Frankrijk prima gaat. Zie ook de blog van een fietsploeg die ons aandeed in mei...
Lees meer

Voorjaarsbreak op Moulin du Coupied

Voor de senioren en de mensen die even stoom af willen blazen, is Moulin du Coupied een  goede plaats. Een weekend of week in het voorseizoen boek je al voor 400 euro (exclusief bijkomende energiekosten e.d.). In het voorjaar zie je hoe de natuur ontwaakt, het jonge groen ontluikt en de tuin zijn kleuren begint te tonen. Daarnaast zijn de vele zangvogels (nachtegalen), het kikkergekwaak, de geboorte van lammetjes, jonge eendjes en veulentjes een ware verademing voor de ware natuurliefhebber.
Lees meer

Nieuw leven op Moulin du Coupied

Het nieuwe leven toont zich weer in volle glorie op Moulin du Coupied. De eerste lammetjes dartelen al weer in het weiland en de eerste tulpen tonen hun pracht en praal. Wil je het voorjaar beleven? Dat kan! Voor slecht 400 euro per vakantiewoning, kun je deelgenoot zijn het mooiste seizoen van het jaar.
Lees meer

Kerstgroet

Wij wensen jullie vanuit het echte Franse land een fijne Kerst en een gelukkig, zonnig, vrolijk  en goed nieuwjaar toe. Graag tot ziens op Moulin du Coupied. Ook in 2009!
Lees meer

De herfst beleven in het oudste eikenbos van Europa

In Forêt de Tronçais (waar recent de Tour doorheen reed) kun je heerlijk wandelen en mountainbiken is een prachtig stukje natuur. De manier om dit prachtige stukje natuur te ontdekken. Forêt de Tronçais is een kleine 30 kilometer verwijderd van Moulin du Coupied. Wil je het ontdekken? Wij hebben momenteel nog een ruime beschikbaarheid van vakantiewoningen in de herfstperiode met een vanafprijs van 400 euro per week. Vraag vrijblijvend meer informatie via info@moulinducoupied.com. Wij helpen u graag.
Lees meer

Goedkoop vliegen op Limoges

Vliegen op de luchthaven van Limoges is nu meerdere malen per week mogelijk vanaf 5 euro (voor meer informatie verwijzen wij graag naar www.ryanair.com). De luchthaven van Limoges is een kleine anderhalf uur rijden vanuit Moulin du Coupied. Autoverhuur is mogelijk op de luchthaven van Limoges. Kortom een mooie mogelijkheid om ene korte break op Moulin du Coupied in te plannen.
Lees meer

Moulin du coupied

Lieu-dit Coupied
03160 Ygrande
0033 470 66 39 28 (vast)
0033 674 33 99 59 (mobiel)
info@moulinducoupied.com
Mogelijk gemaakt door Webnode