Actueel

Moulin du Coupied weer een populaire bestemming

Moulin du Coupied mag zich dit jaar ook weer verheugen in een grote belangstelling. Met name jonge gezinnen met kinderen die dichtbij een zonzekere bestemming zoeken. Op slechts 600 km van Breda gaan nu al 10 gezinnen genieten van een welverdiende vakantie. Wij gaan er alles aan doen dat het hen aan niets ontbreekt.
Lees meer

Kerstgroet uit de Auvergne!

Nu we het einde van het jaar naderen is het voor velen tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en voor ons in het bijzonder op het afgelopen seizoen. Wij kijken met veel plezier terug op deze mooie periode. Leuke, bijzondere, gelukkige, plezierige en enthousiaste bezoekers hebben ons veel goeds gedaan. Dank aan al onze huurders. Wij wensen hen vanuit het echte Franse land een fijne Kerst en een gelukkig, zonnig, vrolijk en goed nieuwjaar toe.
Lees meer

De herfst beleven in het oudste eikenbos van Europa

In Forêt de Tronçais kun je heerlijk wandelen en mountainbiken is een prachtig stukje natuur. De manier om dit prachtige stukje natuur te ontdekken. Forêt de Tronçais is een kleine 30 kilometer verwijderd van Moulin du Coupied. Wil je het ontdekken? Wij hebben momenteel nog een ruime beschikbaarheid van vakantiewoningen in de herfstperiode met een vanafprijs van 400 euro per week. Vraag vrijblijvend meer informatie via info@moulinducoupied.com. Wij helpen je graag.    
Lees meer

Moulin du Coupied lanceert zijn nieuwe site

Het gebruiksgemak van www.moulinducoupied.com staat uiteraard centraal. Hierdoor kan de bezoeker snel en gericht zoeken en binnen een paar klikken de juiste informatie terugvinden. Verder is het gastenboek voorzien van een groot aantal recente referenties uit binnen- en buitenland. Wij zijn blij dat zoveel oud-gasten ons een bijzonder positieve reactie nalaten. Door het aanbrengen van deze wijzigingen vertrouwen wij erop dat de site weer in de behoefte voorzien om weer een prettige eerste indruk van de omgeving van Moulin du Coupied te krijgen.
Lees meer

Zoover-bezoekers raden Moulin du Coupied aan

Moulin du Coupied is in 2012 wederom aanbevolen door Zoover-bezoekers. Daar zijn wij erg blij mee. In 2010 werden wij al eens door Zoover bekroond tot winnaar van de Zoover Award 2010 Beste Vakantiehuis. Alleen de hoogstscorende accommodaties binnen Europa ontvangen deze onderscheiding. De internationale bezoekers van Zoover beoordelen Moulin du Coupied met een 8,0. Zoover (www.zoover.nl) is de grootste onafhankelijke vakantiewebsite van Europa en beloont jaarlijks de best beoordeelde accommodaties met een Zoover Award. De Awards worden uitgereikt in veertig landen in Europa, in veertien accommodatietypen. Op Zoover staan bijna 1 miljoen beoordelingen...
Lees meer

Moulin du Coupied actief op Social media

Nederland is de nummer 1 wereldwijd als het aankomt op Social media. Wat betreft de penetratie van LinkedIn en Twitter neemt ons land de koppositie in en het aantal gebruikers dat actief is op Social media blijft groeien. Moulin du Coupied kon uiteraard niet achterblijven.   Moulin du Coupied bevindt zich sinds vorig jaar op verschillende sociale platformen. Zo kunt u ons voortaan volgen op Twitter (@coupied) en op onze eigen Facebookpagina. Via deze kanalen houden we u op de hoogte van het laatste nieuws, voeren wij discussies en delen we onze mooiste foto's.. We kijken er naar uit u ook te ontmoeten op Twitter en Facebook.
Lees meer

Nieuw leven op Moulin du Coupied

Het nieuwe leven toont zich weer in volle glorie op Moulin du Coupied. De eerste lammetjes dartelen al weer in het weiland en de eerste tulpen tonen hun pracht en praal. En last but not least verwachten wij in mei een veulentje en de eerste kuikentjes in de wei. Wil je het voorjaar beleven? Dat kan! Voor slecht 400 euro per vakantiewoning, kun je deelgenoot zijn het mooiste seizoen van het jaar.  
Lees meer

Hoera het is een Vroedmeesterpad

Het kostte ons bijna tien jaar om het geluid van dit dier te achterhalen. Maar met de hulp van onze gasten hebben wij het kunnen achterhalen. Het blijkt de roep van een zeer zeldzame vroedmeesterpad te zijn. Wilt u de roep van de vroedmeesterpad eens live horen met zonsondergang nippend aan een glaasje Franse wijn, kom dan naar Moulin du Coupied.
Lees meer

Fraaie fotoreportage op het Beauceronforum

Recent werd Moulin du Coupied aangedaan door gasten die eigenaar zijn van het bekende Franse hondenras Beauceron. Op het Beauceronforum is aantal fraaie foto's terug te vinden van Moulin du Coupied, die we jullie niet wilde onthouden. https://beauceronforum.yourbb.nl/viewtopic.php?f=7&t=838
Lees meer

Nieuwe speeltoestellen op Moulin du Coupied

Moulin du Coupied wordt veelal aangedaan door jonge gezinnen met kinderen. Voor ons reden om een aantal speeltoestellen te plaatsen. Daarbij is recent onze minispeeltuin voorzien van een nieuwe glijbaan. Dit naast al beschikbare veelgebruikte trampoline, klimrek en schommels.
Lees meer

Moulin du coupied

Lieu-dit Coupied
03160 Ygrande
0033 470 66 39 28 (vast)
0033 674 33 99 59 (mobiel)
info@moulinducoupied.com
Mogelijk gemaakt door Webnode