Actueel

Bijna 10.000 unieke bezoekers op moulinducoupied.com

In 2015 mocht de website van Moulin du Coupied zich verheugen in bijzonder hoge bezoekcijfers. In 2015 deden bijna 10.000 unieke bezoekers onze site aan. Daarbij bezochten zij ruim 80.000 pagina’s. Het geeft aan dat wij oprecht in een informatiebehoefte voorzien voor Moulin du Coupied, Ygrande en omgeving. Daar zijn wij met recht trots op. 
Lees meer

Echt eten ervaar je op Moulin du Coupied

Een van de belangrijkste voedseltrends in 2015 is toch wel dat we ons eten vers, onverpakt en onbewerkt willen verkrijgen. Fabriekseten is uit de gratie. We willen eerlijke informatie zodat we weten wat we eten. Lokaal geproduceerd voedsel wordt steeds populairder. Net als verssupermarkten. Wil je het kunnen ervaren tijdens je vakantie, kom dan naar Moulin du Coupied. Tegen dagprijs kun je seizoensgroenten van het erf, kruiden uit de moestuin of eieren van onze boerderijkippen verkrijgen. Lokaler geproduceerd kan niet.
Lees meer

Nog twee weken beschikbaar in augustus. Wie maakt ons los?

Momenteel hebben wij nog 2 vakantieweken beschikbaar. Van 8 tot en met 15 augustus is de Molen nog beschikbaar en van 22 tot en met 29 augustus hebben wij het Molenaarshuis nog beschikbaar. De Molen huur je vanaf 600 euro per week en het Molenaarshuis vanaf 795 euro. Mocht je interesse hebben, dan zien wij graag een mail tegemoet op info@moulinducoupied.com
Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Moulin du Coupied

Op 14 juni presenteerde Moulin du Coupied zijn eerste digitale nieuwsbrief. Met deze e-mailnieuwsbrief willen we gasten, oudgasten, vrienden, relaties en andere geïnteresseerden met regelmaat informeren over nieuws en ontwikkelingen op Moulin du Coupied en de regio. Ook benieuwd wat deze nieuwsbrief je te bieden heeft? Schrijf je in en ontdek het.  
Lees meer

Zoover reikt Zilveren award uit aan Moulin du Coupied

Moulin du Coupied heeft ook in 2015 een Zilveren Zoover Award in ontvangst mogen nemen. In 2014 werd Moulin du Coupied wederom door Zoover-bezoekers aanbevolen. Daar zijn wij uiteraard erg trots op. Vijf jaar op rij een award krijgen in de categorie beste vakantiehuis geeft ons de bevestiging dat wij een mooie bestemming hebben ontwikkeld voor vakantiegasten. Alleen de hoogstscorende accommodaties binnen Europa ontvangen deze onderscheiding. De internationale bezoekers van Zoover beoordelen Moulin du Coupied in 2014 met een 8,5. Zoover (www.zoover.nl) is de grootste onafhankelijke vakantiewebsite van Europa en beloont jaarlijks de best beoordeelde accommodaties met een Zoover Award. De...
Lees meer

Moulin du Coupied klaar voor een nieuw seizoen

Moulin du Coupied mag zich dit jaar ook weer verheugen in een grote belangstelling. Met name jonge gezinnen met kinderen die dichtbij een zonzekere bestemming zoeken boeken een vakantie op Moulin du Coupied. Momenteel zijn wij vol in de voorbereiding om Moulin du Coupied klaar te maken voor het nieuwe verhuurseizoen. Kortom er wordt alles aan gedaan om er ook in 2015  voor te zorgen dat het hen aan niets ontbreekt.
Lees meer

Moulin du Coupied valt wederom in prijzen

Moulin du Coupied is ook in 2014 aanbevolen door Zoover-bezoekers. Daar zijn wij erg blij mee. In 2010, 2012, 2013 werden wij al eens door Zoover bekroond tot winnaar van de Zoover Award 'Beste Vakantiehuis'. Alleen de hoogstscorende accommodaties binnen Europa ontvangen deze onderscheiding. De internationale bezoekers van Zoover beoordelen Moulin du Coupied met een 8,5. Zoover is de grootste onafhankelijke vakantiewebsite van Europa en beloont jaarlijks de best beoordeelde accommodaties met een Zoover Award. De Awards worden uitgereikt in veertig landen in Europa, in veertien accommodatietypen. Op Zoover staan bijna 1 miljoen beoordelingen over ruim 221.000 hotels en...
Lees meer

Een kerstgroet uit de Auvergne

Aan het einde van het jaar is het voor velen tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar. Wij kijken met veel plezier terug op een mooi seizoen. Leuke, bijzondere, gelukkige, plezierige en enthousiaste bezoekers hebben ons veel goed gedaan. Dank aan al onze huurders. Wij wensen hen een fijne Kerst en een gelukkig, zonnig, vrolijk en goed nieuwjaar toe.
Lees meer

Vakantie in authentiek Frankrijk

Wanneer je van het platteland van Frankrijk houdt en een echt ontspannen vakantie wil, dan is het huren van een gîte een goed idee. Nergens is het beter om te proeven van de Franse levensstijl, het mooie landschap en de voortreffelijke keuken dan tijdens een vakantie in een gîte. Wil je in de maand september nog op vakantie? Niet te ver van Nederland tegen een gunstige prijs en verzekerd van mooi weer? Boek dan een gite op Moulin du Coupied. Mail ons voor een speciale aanbieding info@moulinducoupied.com
Lees meer

Volop in voorbereiding voor seizoen

Deze weken is alles volop in voorbereiding om Moulin du Coupied klaar te maken voor het nieuwe verhuurseizoen. Een nieuwe badkamer in gite Molenaarshuis, een nieuw toilet, plantjes zijn geplaatst, nieuwe pergola is op zijn plek gezet, nieuw tuinmeubilair is ingekocht, terras wordt binnen kort vernieuwd en het zwembad is voorzien van een nieuwe liner. Kortom er alles aan gedaan om het onze gasten ook in 2014 naar te zin te maken.
Lees meer

Moulin du coupied

Lieu-dit Coupied
03160 Ygrande
0033 470 66 39 28 (vast)
0033 674 33 99 59 (mobiel)
info@moulinducoupied.com
Mogelijk gemaakt door Webnode