Actueel

Kick off seizoen 2017

Recent mochten we het verhuurseizoen 2017 openen. Moulin du Coupied mag zich ook dit jaar weer verheugen in een grote belangstelling. Met name jonge gezinnen met kinderen die dichtbij een zonzekere bestemming zoeken boeken een vakantie op Moulin du Coupied. Voor dit jaar hebben wij twee ruimtes (woonkamer en slaapkamer) verbouwd in de Molen. Wij zijn erg trots op het resultaat. Verder zijn er vele andere voorbereidingen getroffen om Moulin du Coupied klaar te maken voor het nieuwe verhuurseizoen. Kortom er wordt alles aan gedaan om er ook in 2017  voor te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. 
Lees meer

Nog 2 weken beschikbaar in zomer 2017

Ik de zomerperiode hebben we nog twee weken beschikbaar.  Het betreft de laatste week van juni in de Molen en  de tweede week in juli in het Molenaarshuis. Wie maakt ons los? Neem contact met ons op via info@moulinducoupied.com
Lees meer

Fijne kerstdagen en een mooi zonnig 2017

Aan het einde van het jaar is het voor velen tijd om terug te kijken op het jaar dat achter ons ligt. Wij kijken met bijzonder veel plezier terug op een mooi vakantieseizoen. Bijzondere, leuke, gelukkige, plezierige en enthousiaste bezoekers hebben ons veel goed gedaan. Dank daarvoor. Wij wensen al onze bezoekers maar ook onze online-bezoekers een fijne Kerst en een gelukkig, zonnig, vrolijk en goed 2017.
Lees meer

Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief

Vorig jaar presenteerde Moulin du Coupied zijn digitale nieuwsbrief. Met deze e-mailnieuwsbrief willen we gasten, oudgasten, vrienden, relaties en andere geïnteresseerden met regelmaat informeren over nieuws en ontwikkelingen op Moulin du Coupied en de regio. Ook benieuwd wat deze nieuwsbrief je te bieden heeft? Schrijf je in en ontdek het.
Lees meer

Nog aantal weken beschikbaar op Moulin du Coupied

Momenteel hebben wij nog een aantal vakantieweken op Moulin du Coupied beschikbaar. Van 3 tot en met 17 september is de Molen nog beschikbaar en van 27 augustus tot en met 1 september en van 10 tot en met 17 september hebben wij het Molenaarshuis nog beschikbaar. De Molen huur je vanaf 400 euro per week en het Molenaarshuis vanaf 450 euro. Mocht je interesse hebben, dan zien wij graag een mail tegemoet op info@moulinducoupied.com
Lees meer

Bezoekcijfers Moulinducoupied.com stijgen fors

In de laatste 12 maanden mocht de website van Moulin du Coupied zich verheugen in bijzonder hoge bezoekcijfers. Vanaf 1 juli 2015 tot 1 juli 2016  deden ruim 27.500 bezoekers onze site aan. Gemiddeld worden er per maand tussen de 6 en 8.000 pagina’s bezocht. Absoluut hoogtepunt was januari met ruim 10.000 pagina’s die in die maand werden aangedaan. Het geeft aan dat wij oprecht in een informatiebehoefte blijven voorzien voor Moulin du Coupied, Ygrande en de gehele Allier. Daar zijn wij met recht bijzonder trots op. 
Lees meer

Nog twee weken beschikbaar in zomerperiode

Ik de zomerperiode (juli en augustus) hebben we nog twee weken beschikbaar.  Het betreft de eerste week julie en de laatste week augustus. Wie maakt ons los? Neem contact met ons op via info@moulinducoupied.com 
Lees meer

Mooie recensie Airbnb

Deze week mochten wij een mooie eerste recensie krijgen van onze eerste gasten via Airbnb. Nieuwsgierig naar de recentie:  https://www.airbnb.nl/users/show/41397894#reviews
Lees meer

MOULIN DU COUPIED KLAAR VOOR EEN NIEUW SEIZOEN

Moulin du Coupied mag zich dit jaar ook weer verheugen in een grote belangstelling. Met name jonge gezinnen met kinderen die dichtbij een zonzekere bestemming zoeken boeken een vakantie op Moulin du Coupied. Momenteel zijn wij vol in de voorbereiding om Moulin du Coupied klaar te maken voor het nieuwe verhuurseizoen. Kortom er wordt alles aan gedaan om er ook in 2015  voor te zorgen dat het hen aan niets ontbreekt.
Lees meer

Fijne kerstdagen en een mooie zonnig nieuwjaar

Aan het einde van het jaar is het voor velen tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar. Wij kijken met veel plezier terug op een mooi seizoen. Leuke, bijzondere, gelukkige, plezierige en enthousiaste bezoekers hebben ons veel goed gedaan. Dank aan al onze huurders. Wij wensen hen een fijne Kerst en een gelukkig, zonnig, vrolijk en goed nieuwjaar toe.
Lees meer

Moulin du coupied

Lieu-dit Coupied
03160 Ygrande
0033 470 66 39 28 (vast)
0033 674 33 99 59 (mobiel)
info@moulinducoupied.com
Mogelijk gemaakt door Webnode