Het roer om in het hoogseizoen

29-11-2021

Ouder worden zonder het te zijn. Wij Rinus en Matty krasse zeventigers hopen van 2022 een jubileumjaar te maken. Rinus mag 75 worden, Matty 70 en als klap op de vuurpijl hopen wij onze "Gouden Bruiloft" te mogen vieren.  Om onze gasten in ons jubileumjaar 2022 zo goed mogelijk welkom te kunnen heten en optimale service te kunnen blijven bieden, wordt dan ook het roer  tijdens het hoogseizoen revolutionair omgegooid.

Met ingang van 2022 bieden we tijdens het hoogseizoen het volgende arrangement:

Zomerarrangement

De te verhuren tijdvakken in 2022 zijn steeds ingedeeld in periodes van twaalf (12) dagen. Wij verwelkomen onze gasten op vrijdag bij Moulin du Coupied op een door de gasten zelf te kiezen tijdstip. De huur eindigt na 12 dagen op dinsdag (uitchecken tussen 8.00 tot 22 uur). Uiteraard is het mogelijk om een extra week bij te boeken. 


Zomerarrangement Molenaarshuis € 1998,- (12 dagen) 
Zomerarrangement Molen. € 1398,- ( 12 dagen) 

Voordelen voor onze huurders

1. Geen zwarte zaterdagen in deze drukke periode. 

2. Optimale flexibiliteit in wanneer je aankomt op vrijdag

3. De zaterdag na aankomst vrij om eventueel boodschappen te doen

Als extra worden onze gasten in de gelegenheid gesteld onder begeleiding zelf gezonde groenten te oogsten in onze prachtige moestuin (Potager) In de lente heerlijke groene asperges en heel veel aardbeitjes geoogst mogen worden. Verder een heuse pluktuin met allerlei besjes en de kruidentuin (Jardin d'Herbe) Verse eitjes te rapen van onze prachtige vrije uit loop kippen.

En tot slot ter kennismaking bieden wij de daar opvolgende zaterdag onze gasten een complete en gezellige en vooral gerelaxte BBQ aan op ons privé terras.

Voordelen voor verhuurder:

1. Ruimte (2) dagen om alles in orde te maken om de volgende gasten te kunnen ontvangen.